Loodud värske ja külmutatud liha hakkimiseks kuni -20°C-ni, saavutades soovitud graanulisuse, ning teostades muid tehnoloogilisi operatsioone sõltuvalt kasutatavast varustusest.

TAURUS automaatsed nurkhakkijad

Loodud värske ja külmutatud liha hakkimiseks kuni -20°C-ni, saavutades soovitud graanulisuse, ning teostades muid tehnoloogilisi operatsioone sõltuvalt kasutatavast varustusest.

Hakklihamasinatel on tööstuses lai kasutusala:

  • Lihatöötlemine
  • Kala- ja mereandide töötlemine
  • Lemmikloomatoit, valmistoit
  • Puu- ja köögiviljade töötlemine
  • Kondiitritooted

Omadused:

  • Kõrgekvaliteetne roostevabast terasest konstruktsioon
  • Hakitud toote kõrge kvaliteet
  • Survekamber ja survetigu valmistatud kulumiskindlast roostevabast terasest
  • Kaks sünkroniseeritud ajamit söödetigule ja survetigule tagavad doseeritava materjali optimaalse reguleerimise
  • Söödetigu sujuv reguleerimine (valikuline)
  • Lõikesüsteem sisaldab kõrgekvaliteedilisi lõikeseadmeid
  • Materjali automaatne söötmise reguleerimine vastavalt survetigu koormusele
  • Survetigu on varustatud automaatse väljatõukesüsteemiga (valikuline mudelitele W-160, W-200)
  • Hakklihamasinad on varustatud lisaseadmega kõõluste ja membraanide eraldamiseks (valikuline) ning linnuluude eraldajaga (valikuline)
  • Ohutussüsteemid optimaalseks tööohutuseks
  • Mikroprotsessorjuhtimissüsteem, mis vastutab kõigi tööparameetrite kontrolli eest
  • Survetigu on valmistatud ühest metallosast ilma keevituseta
  • Hakkimissüsteem külmutatud lihaplokkide jaoks (-20°C) (valikuline)
  • Spetsiaalne hakkimismasinate variant külmutatud kalaplokkide töötlemiseks
  • Kohandatud erinevat tüüpi laadimiseks
  • Lihtne puhastada
TAURUS automaatsed nurkhakkijad