Rull-tenderisaator
Mõeldud lihaste õrnemaks muutmiseks ja pehmendamiseks, et suurendada soolvee imavust ja toote pehmust.
Mõeldud liha mõlemapoolseks lõikamiseks, et suurendada soolvee imendumist. Ideaalne kõvade kudede ja kõõluste lõikamiseks, mis suurendavad soolvee imavuspinda, saavutades seeläbi lihalõikude suurepärase pehmuse.
Omadused:
- Roostevabast terasest konstruktsioon
- Mitmerulliline süsteem, mis põhineb kahel tenderiseerimisvõllil
- Võllide lihtne monteerimine ja demonteerimine hoolduse ja puhastamise jaoks
- Ülemise võlli survejõu sujuv reguleerimine võimaldab optimaalseid töötingimusi erinevatele lihatükkidele
- Võimalus kasutada erineva kujuga võlle, sõltuvalt tehtavast operatsioonist
- Tenderiseeritud liha paksuse automaatne reguleerimine juhtpaneelilt
- Kaks sünkroniseeritud transportlauda – laadimine ja väljutamine